Ja sam Saša Mišić i umalo da upadnem u ovu zamku.

Tolika je bila moja želja za znanjem od rane mladosti, da sam hteo da znam mnogo toga.

I saznao sam

  • Kako izgleda skakati iz aviona – Da, ja sam padobranac. 
  • Kako izgleda imati osmoro dece – Da, toliko ih imam.
  • Kako izgleda uloviti divljač – Da, ja sam lovac.
  • Kako izgleda biti poznato Tv lice – Da, mnogi me znaju kao Saša Paklena kuhinja.

Šta još znam?

Znam kako izgleda učiti od najboljih učitelja kulinarstva u svetu.

Kako izgleda kada na tvoje ime glase setifikati i diplome najprestižnijih svetskih škola Kako izgleda kada ih imaš čak 17 – Da, 17 diploma i 7 sertifikata.

Diploma Francuskog udruženja kuvarstva “Chain des Rotisseurs”, diploma Američke škole “Bartender” za zvanje Bartender, diploma Međunarodne škole dekorativnog pekarstva, poslastičarstva i kuvarstva, za rad sa tortama na francuski i engleski način, diploma Međunarodne škole dekorativnog pekarstva, poslastičarstva i kuvarstva, za rad sa tortama na francuski i engleski način diploma japanske kompanije “Kikkoman trading Europe A.D.” gde sam prikupio vrhunska znanja za rad sa japanskim specijalitetima…

A čitav spisak možete pročitati klikom na biografiju

A,  znam i ovo! Nučio sam od Getea.

Zanat sam dodatno ispekao i na sledećim pozicijama:

Radio sam kao:

Direktor i organizator kuhinje osoblja i dešavanja (do 4 kuhinje u isto vreme), F&B manager u sektoru keteringa u privatnoj kompaniji “Eisenmann”, F&B manager i instruktor privatne akademije za ugostiteljstvo “Akademija najlepših umetnosti”, F&B manager Hotela Moskva (Beograd), vlasnik i kreativni direktor agencije za turizam u Nemačkoj, vlasnik restorana ribljih specijaliteta u Ludwigsburg-u, osnivač Udruženja kuvara u Srbiji…

Eksperimentišem i otkrivam novo. Neki to zovu Inovator. Ja definišem kao umetnost.

Unosim maštu u kulinarstvo. To može svaki MENI da obogati u sastavu. Kombinujem najrazličitije pravce svetskih trendova. Takođe, ukrštanje “kiselo – medenog” ukusa sa severa Evrope sa “ljuto – slatkim” ukusom Azije, ili čak dodatak “Mediteranskih začinskih biljki” u kombinaciji sa Afričkim načinom spremanja povrća sa kokosom i sosom od kikirikija, doprinose inovacijama u smislu ukrašavanja i serviranja.

Potrebno je da ujedinimo naša saznanja i stvaramo nove ukuse.

Osvajao sam medalje na svetskim takmičenjima, ali i sudio. Bio ocenjivan i ocenjivao. 

Strog, ali pravedan, pre svega prema sebi, a onda i prema drugima. Nezaustavljiv, energičan, čuvar tradicionalne kuhinje, predavač, pa čak i pisac. 

Uživam u konsaltingu. 

Volim da gradim od nule, ali volim i da uredim već postojeće hotele, restorane i kafiće.

Treba vam bolja organizacija posla, kadrovska politika, bolji tim, bolja reklama, bolji MENI? 

Treba Vam više gostiju jer da se ne lažemo, oni su vaš kapital. 

Za sve to ja imam recept, a vi imate mene jednim pozivom ili klikom na prijavu. 

Skeniraćemo Vaše probleme, osmotriću gde grešite, napraviću plan koji treba da sprovedete. Sredićemo sve oblasti vašeg poslovanja. 

Moje konsultantske usluge obuhvataju sledeće segmente:

Proces rada i ostvarenje maksimalne efikasnosti i isplativosti, kadrovska politika – kreiranje idealnog tima, podela rada i odgovornosti,  oprema i tehnologija – maksimalno iskorišćenje raspoložive opreme i tehnologije, marketing – kako i gde se reklamirati, jer bez dobre reklame jasno vam je da nema uspeha…

Ozbiljna su vremena došla.

 Opstaće samo oni koji znaju kako da rade i koji menjaju svoje poslovanje, prilagođavaju se tržištu. A kada uspete, tada ćemo lako, počeće svi da se prilagođavaju vama. Ne gubite više vreme jer znate već – VREME JE NOVAC.

Krizna vremena su nas zatekla iznenada, uhvatimo se u koštac sa njima. 

Radim samo sa hrabrima, jer kukavice nisu za biznis. 

Da se ne lažemo, video sam sveta i radio u poznatim HORECA brendovima. Pa, nismo ni mi van sveta, možemo i mi. Možete i vi. Ja sam tu, prijavi se za Mišićeve recepte uspeha. Ne čekaj da prođe kriza, SADA treba napasti.

Kada se osvrnem oko sebe, mislim da su me život i znanje vodili uvek ka pravim ljudima, odličnim saradnicima i pravim profesionalcima. Svima nam je zajedničko to što je veliki Ciceron davno rekao.

Ako se slažeš sa svime što sam rekao, onda je to to, pred nama je biznis.

Evo ruke.

Sledeći korak je da se prijaviš, pozoveš, a onda da radimo.